Hurom Pro, Commercieel Slowjuicen

Biedt uw klanten een totale oplossing

Met de Hurom Pro kiest u niet voor zomaar een slowjuicer, maar voor een totale oplossing die voorziet in kleine productie en juicen op bestelling!

Het gaat bij Hurom Pro verder dan alleen de aanschaf van een commerciële slowjuicer om uw slowjuice sap te maken. Wij bieden u naast de Hurom HW-SBE18 slowjuicer ook het promotiemateriaal en de ondersteuning voor de verkoop van uw slowjuice sap. Hiermee willen wij er samen met u voor zorgen dat de verkoop van het Hurom slowjuice sap een succes wordt.

Hurom hw-sbe18

Hurom hw-sbe18

De eerste professionele slowjuicer van Hurom.

Serveer uw klanten het meest pure en rijke sap met de Hurom Pro slowjuicer. Sap wat geperst wordt met een slowjuicer staat bol van de essentiële voedingsstoffen en levende enzymen.

De Hurom HW-SBE18 is speciaal gericht op professioneel gebruik. De slowjuicer heeft een sterk RVS design, een extra groot persvat, een sterke motor die tot wel 2,5 uur achter elkaar kan persen, een professionele persschroef en nog veel meer.

Meer informatie

Promotiemateriaal

Breng uw versgeperste sap op de markt!

De tweede stap is de promotie van het vers geperste sap, zodat deze goed in de markt wordt gezet en algemeen bekend gemaakt wordt. Wij ondersteunen u hier graag bij door levering van mooi bedrukte flesjes en flyers, met informatie over slowjuice, voor uw klanten. Ook is er de mogelijkheid om een klein koelkastje te leveren voor het gekoeld bewaren van uw verse sappen.

Hiermee promoot u uw Hurom Slowjuice, zowel binnen uw bedrijf bij uw bestaande klanten als extern bij uw potentiële klanten.

Meer informatie
Hurom Pro Promotiemateriaal
Hurom Service

Ondersteuning & Service

Met een goede ondersteuning de markt op

U kunt van ons een goede ondersteuning verwachten. Wij begrijpen dat een nieuw product een degelijke ondersteuning verlangt. Dit betekent dat u ook na aanschaf van Hurom Pro promotionele ondersteuning kunt verwachten evenals technische ondersteuning. Hierdoor staat u er nooit alleen voor.

Wij bieden een uitgebreide garantie op de motor en onderdelen. Bij eventuele gebreken zullen wij u snel van dienst zijn met de oplossing. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit.

Meer informatie