Hurom hw-sbe18 Slowjuicer

Maak slowjuice met de eerste professionele slowjuicer van Hurom
Hurom hw-sbe18

Slowjuicer vs. Sapcentrifuge

Wat is het verschil tussen een slowjuicer en een sapcentrifuge?

Een gewone sapcentrifuge zorgt ervoor dat belangrijke voedingsstoffen worden vernietigt door de hitte, statische elektriciteit en grote hoeveelheden lucht die vrijkomt en in uw producten wordt getrokken. De sap opbrengst –en houdbaarheid van deze machines is ook erg laag. De sapcentrifuge haalt niet al het sap uit uw gebruikte producten. Door gebruik te maken van een slowjuicer haalt u daadwerkelijk het beste uit uw groenten en fruit.

Met de Hurom HW maakt u uw klanten blij met het beste “levende” sap. Dit sap staat bol van de essentiële voedingsstoffen en levende enzymen en is alleen te behalen met een slowjuicer. Door het sap met de slowjuicer op langzame snelheid te persen en van het pulp te scheiden, blijven veruit de meeste smaak, vitaminen, mineralen en enzymen behouden. Door deze nauwkeurige manier van persen is de sapbrengst ten opzichte van een sapcentrifuge vele malen hoger.

Over Slowjuicen

Professionele Slowjuicer

Wat kunt u met een professionele slowjuicer en wat zijn de voordelen?

Deze commerciële Hurom HW-SBE18 is de eerste slowjuicer van het gerenomeerde slowjuicer merk Hurom die geschikt is voor professionele en commerciële doeleinde. Heeft u bijvoorbeeld een sportschool, verswinkel, restaurant of sapbar en wilt u de beste kwaliteit sap aanbieden, die rijk is aan vitaminen en mineralen dan is de professionele Hurom de ideale uitkomst. Het idee voor een commerciële slowjuicer van Hurom komt voort uit het jarenlang runnen van Hurom Juice Cafe’s. De kennis die zij daarmee vergaarde heeft ervoor gezorgd dat zij exact weten wat er wel en niet verwacht wordt van een professionele slowjuicer.

De Hurom HW-SBE18 biedt u als professioneel gebruiker de beste functies. De slowjuicer heeft een uniek persvat van 1,0 liter, daar waar een huishoudelijke slowjuicer een persvat van slechts 0,5 liter heeft. De krachtige motor is speciaal gemaakt voor langdurige gebruik. Met de meeste slowjuicers kunt u maximaal een half uur achtereen persen en niet al te vaak. Met de professionele Hurom kunt u maar liefst 2,5 uur lang achter elkaar persen en is door de sterke onderdelen en krachtige motor geschikt voor frequent gebruik. De Hurom Pro is in staat 15-20liter per uur te juicen.

De professionele slowjuicer heeft daarnaast nog veel meer unieke opties die exact op uw behoefte als commerciële gebruiker zijn afgestemd. Het strakke design is ook niet onopgemerkt gebleven. De Hurom HW-SBE18 heeft namelijk de iF Design en Red Dot Award van 2015 gewonnen.

Specificaties
Professionele slowjuicer

Hurom HW Hurom Pro

Kies voor Hurom Pro

€1799.99 €1699.- (excl.)
Onderdelen & Accessoires Opbrengsten