Hurom Pro Basis

Professionele Slowjuicer
Professionele Sapmachine
Hurom Pro
1499.- (excl.)

Met het Hurom Pro Basispakket kunt u meteen aan de slag met de verkoop van uw verse slowjuice sap!

Het Hurom Pro Basistpakket bevat de Hurom HW-SBE18 commerciƫle slowjuicer. Hiermee kunt u op een professionele manier slowjuicen.

Inhoud Hurom Pro Basispakket:
  • Hurom hw-sbe18 slowjuicer
Type: hw-sbe18 Categorie: Professionele Slowjuicer Kleur: RVS
Deel:

Vandaag Besteld, Morgen in Huis

Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk kan beginnen.

Laagste Prijs Garantie

Wij garanderen altijd de laagste prijs.

Gratis Retour In 30 Dagen

U kunt eenvoudig en kosteloos retourneren.

Gratis Verzending

Verzending is gratis binnen heel Nederland.

Hurom hw-sbe18
De Hurom HW-SBE18 biedt u als professioneel gebruiker de beste functies. De slowjuicer heeft een uniek persvat van 1,0 liter, daar waar een huishoudelijke slowjuicer 0,5 liter tegelijk kan persen. De krachtige motor is gebouwd voor langdurige gebruik. Met de meeste slowjuicers kunt u maximaal een half uur achtereen persen en niet al te vaak. Met de professionele Hurom kunt u maar liefst 2,5 uur lang achter elkaar persen en is door de sterke onderdelen en krachtige motor geschikt voor frequent gebruik.

De professionele slowjuicer heeft daarnaast nog veel meer unieke opties die exact op uw behoefte als commerciƫle gebruiker zijn afgestemd. Het strakke design is ook niet onopgemerkt gebleven. De Hurom HW-SBE18 heeft namelijk de iF Design en Red Dot Award van 2015 gewonnen.

Hurom Pro Basis
Het Hurom Pro Basispakket bevat de Hurom slowjuicer die gereed is om direct te beginnen met slowjuicen. Om direct aan de slag te gaan met de verkoop van uw slowjuicesap raden wij aan om de pakketten Hurom Pro Plus en Hurom Pro Compleet te bekijken. Bij deze pakketten krijgt u naast de slowjuicer ook promotiemateriaal om uw sap direct in de markt te zetten.

Afmetingen 282.5 x 199.0 x 445.7 mm
Gewicht 8,6 KG
Persvat 1 Liter
Garantie 1 jaar op motor en onderdelen
BPA-vrij Ja
Stroomverbruik Wattage: 150W - Voltage: 220-240 V
Toerental 43 RPM