Hurom Pro Plus

Professionele Slowjuicer
Professionele Sapmachine
Hurom Pro
1599.- (excl.)

Met het Hurom Pro Pluspakket kunt u meteen aan de slag met de verkoop van uw verse slowjuice sap!

Het Hurom Pro Pluspakket bevat de Hurom HW-SBE18 commerciële slowjuicer, 1 extra persvat, 200 gratis Hurom Slowjuice flesjes en de slowjuice flyer. De mini koelkast is hier optioneel bij te bestellen.

Inhoud Hurom Pro Pluspakket:
  • Hurom hw-sbe18 slowjuicer
  • 1 extra persvat

  • Extra - Promotiemateriaal:
  • 200 Hurom Slowjuice flesjes
  • Flyers
  • Mini Koelkast (optioneel € 100,-)
Type: hw-sbe18 Categorie: Professionele Slowjuicer Kleur: RVS
Deel:

Vandaag Besteld, Morgen in Huis

Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk kan beginnen.

Laagste Prijs Garantie

Wij garanderen altijd de laagste prijs.

Gratis Retour In 30 Dagen

U kunt eenvoudig en kosteloos retourneren.

Gratis Verzending

Verzending is gratis binnen heel Nederland.

Hurom hw-sbe18
De Hurom HW-SBE18 biedt u als professioneel gebruiker de beste functies. De slowjuicer heeft een uniek persvat van 1,0 liter, daar waar een huishoudelijke slowjuicer 0,5 liter tegelijk kan persen. De krachtige motor is gebouwd voor langdurige gebruik. Met de meeste slowjuicers kunt u maximaal een half uur achtereen persen en niet al te vaak. Met de professionele Hurom kunt u maar liefst 2,5 uur lang achter elkaar persen en is door de sterke onderdelen en krachtige motor geschikt voor frequent gebruik.

De commerciële slowjuicer heeft daarnaast nog veel meer unieke opties die exact op uw behoefte als commerciële gebruiker zijn afgestemd. Het strakke design is ook niet onopgemerkt gebleven. De Hurom hw-sbe18 heeft namelijk de iF Design en Red Dot Award van 2015 gewonnen.

Promotiemateriaal
In het Hurom Pro Pluspakket bevinden zich de volgende promotiematerialen:

  • 200 Hurom Slowjuice flesjes
  • Flyers
  • Mini Koelkast (optioneel)
Daarnaast kunnen wij samen met u bekijken wat andere opties zijn om het slowjuice sap te promoten. Door middel van het promotiemateriaal kunt u direct aan de gang met het maken en verkopen van versgeperst slowjuice sap. De standaard flesjes zijn ook verkrijgbaar met uw eigen logo, tekst of visie. Neem contact op met ons om te informeren naar de mogelijkheden.

Hurom Pro Plus
Het Hurom Pro Pluspakket bevat alles om direct te kunnen beginnen met slowjuicen en dit succesvol in de markt zetten. Naast het promotiemateriaal krijgt u bij het Hurom Pro Compleet pakket ook een extra tweede juiceset (deksel, persschroef, persvat, fijne zeef en ronde schraper). Met deze tweede juiceset zorgt u ervoor dat u kan blijven slowjuicen na het maken van een sapjes, zonder de onderdelen eerst af te wassen. U plaatst de nieuwe set eenvoudig op de motor en gaat gelijk weer verder. Zo kan u gemakkelijk kleine productie draaien en het maakt juicen op bestelling een stuk gemakkelijker.

Afmetingen 282.5 x 199.0 x 445.7 mm
Gewicht 8,6 KG
Persvat 1 Liter
Garantie 1 jaar op motor en onderdelen
BPA-vrij Ja
Stroomverbruik Wattage: 150W - Voltage: 220-240 V
Toerental 43 RPM