Hurom Pro Promotiemateriaal

Wij helpen u uw versgeperste sap op de markt te brengen!

Door het aanbieden van slowjuice sap aan uw klanten zet u de eerste grote stap naar het creëren van een nieuw uniek product en verdienmodel. Wij begrijpen dat het door u gemaakte sap daarnaast nog promotie nodig heeft om het algemeen bekend te maken. Wij van Hurom willen u graag ondersteunen bij de promotie van uw slowjuice sap. De commerciële Hurom HW-SBE18 slowjuicer komt samen met gratis promotiemateriaal. Het is mogelijk hier uw eigen bedrijfsnaam in te laten verwerken.

Door middel van cross-promotie (Hurom Slowjuice en uw bedrijf), maken wij samen het door u geperste sap bekend in uw omgeving. Dit doen wij door middel van het leveren van flesjes, een flyer met informatie over slowjuice en gezond eten. Verder is het mogelijk om (optioneel) een mini koelkast bij te bestellen. Hieronder vindt u meer informatie over het promotiemateriaal.

Promotiemateriaal

Hurom HW

Flesjes

Hurom levert flesjes bij met een standaard bedrukking. De bedrukking bestaat uit wat korte info omtrent slowjuicen

Tegen een kleine meerprijs is het ook mogelijk om de flesjes volledig naar eigen ontwerp bij ons te bestellen. De vorm en inhoud blijven wel hetzelfde, maar de opdruk kan volledig naar eigen wens gemaakt worden. De merknaam Hurom blijft in dit geval overigens wel altijd klein vermeld op de fles, maar altijd in goed overleg.

De flesjes van Hurom Slowjuice met uw bedrijfsnaam erop zorgen ervoor dat het slowjuice sap in de omgeving bekend wordt bij potentiële klanten. Mensen zijn nieuwsgierig wat voor sap het is en waar dit is verkregen. Op basis van onze ervaring en huidige trend kunnen wij stellig zeggen dat hierdoor klanten speciaal naar uw zaak zullen komen voor een slowjuice sapje. Daarnaast zorgt het flesje voor naamsbekendheid van uw bedrijf.

Flyer

Met de flyer kunt u uw klanten informeren over het belang van gezond eten en drinken en wat de voordelen van slowjuice hierin zijn. Wat haalt u uit welke groenten en fruit en waarom is het drinken van sap zo’n goede toevoeging op het dagelijks dieet van de klant.

Recepten
Hurom Professionele Slowjuicer

Hurom Hurom hw-sbe18

Mini Koelkast

Met de mini koelkast zorgt u voor een duidelijke promotie van uw professioneel geperste slowjuice sap binnen uw bedrijf. Uiteraard heeft u met deze mini koelkast het voordeel om uw geperste sap koel te bewaren en deze kant en klaar te serveren aan uw klanten. Deze Hurom mini koelkast kan voor €100,- (excl. BTW) toevoegen aan 1 van de Hurom Pro pakketten.

Sfeerimpressie

Professioneel Slowjuicen Slowjuice Slowjuicen Klanten Commercieel Slowjuicen Hurom hw-sbe18 Hurom HW