Slowjuice Recepten

Hurom succesrecepten voor uw klanten

Recepten

BIET IT

Rode Slowjuice Sap Recept
  • ½ Biet
  • ½ Limoen
  • 1 Tomaat
  • 1 ½ Appel
  • 1 Paprika

Koningskracht

Oranje Slowjuice Sap Recept
  • 1 Wortel
  • 1 Sinaasappel
  • 1 ½ Appel
  • 0,5cm Gember
  • - -

Groene Energie

Groene Slowjuice Sap Recept
  • 1 Appel
  • ½ Limoen
  • 10 Blaadjes munt
  • 1 ½ Hand spinazie
  • 3 Blaadjes kool

Hoe te slowjuicen

  • 1
    Voorbereiden
  • 2
    Slowjuicen
  • 3
    Schoonmaken
Voorbereiden Slowjuicen

Voor een goede doorloop van de Hurom HW commerciële slowjuicer is aan te raden om allereerst uw producten te snijden. Hierdoor verloopt het proces van slowjuicen soepel en kunnen groenten en/of fruit niet vastlopen in de machine. Dit is vooral belangrijk bij vezelige producten, zoals bleekselderij. Daarnaast wordt het saprendement van de slowjuicer hierdoor ook hoger.

Slowjuicen

Kies allereerst wat voor zeef u wilt gebruiken. Met de fijne zeef wordt uw sap glad en puur, want deze zeef zal zoveel mogelijk vezels tegenhouden. De zeef is zowel voor harde en zachte vezelige groenten en fruit geschikt. De grove zeef laat meer vezels door, waardoor het sap dikker wordt. De zeef is voornamelijk geschikt voor zacht fruit. Plaats de producten in de vulschacht en het slowjuicen zal beginnen.

Schoonmaken Slowjuicer

Bij het reinigen sluit u de sapstop en giet u een glas water bovenin de vulopening. Daarna zet u de slowjuicer aan. Het water zal de binnenkant van de zeef en de persschroef grotendeels schoonspoelen. Bij het schoonmaken van de zeef kunt u een doekje gebruiken of de tandenborstel die meegeleverd is gebruiken. Borstel de binnen en buitenkant van de zeef na elk gebruik. Zorg ervoor dat de gaatjes van de zeef open blijven.