Hurom hw-sbe18 Specificaties

Wat maakt de commerciële Hurom HW uniek
Hurom HW

Sterk RVS design (Diecast)

Door gebruik te maken van de beste materialen en dankzij het diecast proces (hoogwaardig persgietwerk) zijn de hygiëne, duurzaamheid en de kwaliteit van de professionele Hurom HW-SBE18 uitmuntend. Daarnaast geeft dit een prachtige look aan de slowjuicer, waarmee Hurom de iF Design Award 2015 heeft gewonnen.

Extra groot persvat

De professionele Hurom heeft een extra groot persvat van 1 liter. Dit zorgt ervoor dat u tot 1 liter sap in het persvat kan laten mengen, zonder dat u het persvat hoeft te legen. Ter vergelijking: huishoudelijke slowjuicers hebben over het algemeen een persvat van 0,5 liter. Doordat het persvat en vulopening doorzichtig zijn, kunt u precies bijhouden hoeveel sap er in het persvat zit en kunt u eventueel overstromen voorkomen.

Professionele Slowjuicer

Commerciële Slowjuicer

Krachtige motor

De gespecialiseerde krachtige motor zorgt ervoor dat u continue kan blijven persen, zonder dat de machine oververhit raakt. Slowjuicers geschikt voor huishoudelijk gebruik kunnen maximaal een half uur achter elkaar sap persen. Met de commerciële Hurom HW-SBE18 hoeft u hier niet bang voor te zijn. Na 2,5 uur persen blijft de slowjuicer goed werk leveren, zonder oververhit te raken (Bron Hurom R&D Center). De krachtige motor is daarbij nog net zo stil als de bekende huishoudelijke Hurom slowjuicers.

Koop Nu

Professionele persschroef en zeef

Daar waar een huishoudelijke slowjuicer nog wel eens vast kan lopen door overtollige toevoer van groenten en fruit, zal dit met de professionele Hurom HW-SBE18 niet snel gebeuren. De persschroef en zeef zijn zo verbeterd dat er veel meer en langer ingrediënten geperst kunnen worden ten opzichte van huishoudelijke slowjuicers. De persschroef is zo verbeterd dat er meer ingrediënten tegelijk toegevoegd kunnen worden en deze sneller geperst worden, zonder dat de persschroef beschadigd raakt. De slowjuicer wordt geleverd met een fijne en grove zeef. De fijne zeef is geschikt voor de harde groenten en fruit en de grove zeef voor de zachte groenten, wanneer u meer vezels in het sap wilt hebben.

Hurom hw-sbe18

Hurom HW

Ronde schraper

De ronde schraper zorgt ervoor dat er geen sap achterblijft in het persvat. Door langzaam de door u toegevoegde groenten en fruit te roeren megt het sap zich gemakkelijk en wordt het sap tot de laatste druppel uit het persvat geschraapt. Daarnaast kunt u hiermee ook eenvoudig de slowjuicer schoonmaken, doordat de schraper met het toevoegen van water zelf het persvat schoonmaakt. Deze schraper is speciaal herontworpen voor de Hurom HW-SBE18 zodat het nu makkelijker is om dikkere soorten fruit te roeren, zoals bananen en aardbeien.

Pulpregelaar

Met de zeer unieke nieuwe pulpregelaar bepaalt u zelf de dikte van het sap. Hiermee kunt u de keuze maken om puur sap te persen of een heerlijke smoothie te maken (waar meer pulp in zit). Speciaal voor de commerciële HW-SBE18 heeft Hurom het ontwerp aangepast, waardoor het zeer eenvoudig te bedienen is.

Koop nu
Hurom Pro

Hurom Professionele Slowjuicer

Eenvoudige bediening

De bediening is speciaal voor de professionele Hurom HW-SBE18 herontworpen. Hiermee kunt u de Hurom HW-SBE18 eenvoudig bedienen. Met de reverse knop heeft u de mogelijkheid om producten die eventueel in de machine vastlopen terug te laten draaien. Het LED display zorgt ervoor dat u in één oogopslag de huidige status van de slowjuicer kunt bekijken.

Gecentraliseerde sapuitgang

De Hurom slowjuicer is zo ontworpen dat de sapuitgang gecentraliseerd is en op deze manier perfect in uw werkomgeving past. Doordat Hurom jarenlang ervaring heeft met professioneel sap maken met haar eigen Hurom Juice Cafe’s, heeft Hurom het perfecte design ontwikkeld wat voor u het handigst werkt.

Hurom Pro

Hurom HW

Overige specificaties

Ophangbare stamper - Een stamper zorgt ervoor dat groenten en fruit die u in de vulschat plaatst eenvoudig een zetje meegegeven kan worden. De Hurom HW-SBE18 heeft als enige slowjuicer de mogelijkheid om de stamper op te hangen.

Sapstop - De sapstop geeft u de mogelijkheid om uw geperste sap te bewaren in het persvat, zodat u niet meteen het geperste sap hoeft te serveren. Deze sapstop van de Hurom HW-SBE18 is ook erg handig voor het schoonmaken. Door het toevoegen van water aan de slowjuicer, kan deze zichzelf deels reinigen.

Koop Nu